Bokklubbens nya koncept

För ett par månader sen skrev jag om att vi skulle börja läsa på ett nytt sätt i bokklubben. Nu har vi kört det i ett par månader, och vi gillar det!

Vi läser alltså bara första halvan av en bok innan vi pratar om den, till gången efter läser vi andra halvan och första delen i nästa bok. I lördags sågs vi hemma hos Sofia, och det var första gången vi hade två böcker att diskutera. Vi började pratat om slutet på Nattfjäril av Jessica Kolterjahn, och sen fortsatte vi med att prata om första halvan av Mangon som sprängdes av Mohammed Hanif. Det blev bra diskussioner om båda!

Till nästa gång ska vi ha läst ut Mangon som sprängdes och läst första halvan av En dag av David Nicholls. Jag ska läsa Nicholls på engelska (One day), det blir första gången jag läser en bokklubbsbok på engelska. Ska bli intressant att se hur mycket jag missat :)

Annonser
Det här inlägget postades i Av Dolly, Bokklubb. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bokklubbens nya koncept

  1. Linnea skriver:

    Vilket bra upplägg! Det är ju perfekt att diskutera böcker som inte är utlästa ännu, för det är då de andras åsikter är som mest intressanta. Då kanske man till och med delvis kan ändraa uppfattning om en bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s