Böcker från Svarta havet!

Ett förlag att hålla ögonen på är 2244. Förlaget startade i höstas och skall ge ut litteratur från svartahavsområdet. Detta innefattar Rumänien, Bulgarien, Turkiet, Ryssland, Ukraina och Georgien. Hittils ganska outforskad litterär mark i Sverige! Än så länge har inga böcker getts ut och det enda som går att läsa om dem är följande på Bonniers hemsida:

”Vi är ett förlag med ambitionen att synligöra en litterär värld som fört en tynande tillvaro i Sverige. Med en högkvalitativ utgivning kommer vi att ge ut den bästa och mest intressanta litteraturen från bland annat Rumänien, Bulgarien, Turkiet, Ryssland, Ukraina och Georgien – en mångfacetterad, spännande och framför allt viktig litteratur som Sverige fortfarande väntar på att upptäcka. Nu är väntan över.”

Den som väntar på nått gott…

Annonser
Det här inlägget postades i Av Sofia, Förlag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Böcker från Svarta havet!

  1. Solveig skriver:

    Takk Sofia, dette var en god nyhet. Jeg har dessverre mistet oversikten over hva som skjer i den svenske bokverdeden etter at jeg flyttet tilbake til Norge så det er bra jeg har noen som kan holde meg oppdatert. Spesielt bøker fra Bulgaria vil jeg lese!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s